ÁRENGEDMÉNY -50% AZ UTOLSÓ 9 CSOMAGRA
Fáj a háta
- vagy az ízületei?
A Hondrocream krém hatásos szer az osteochondrosis, az artrózis és a traumák ellen!
AKCIÓS ÁR CSAK MOST
Ft Ft
133631
karóra perc másodperc
 • Megszünteti a fájdalmas szindrómát
 • Elősegíti a porcszövet regenerációját
 • Hatásosan szünteti meg az izmok hipertonikusságát
 • Küzd a vizenyővel
 • Megszünteti a gyulladást
A Hondrocream olyan szer, ami gyorsan megszünteti az artrózisból és az oszteo-chondrózisból eredő fájdalmat. Megszünteti az izomgörcsöt és a gyulladást. A Hondrocream ugyancsak hatásosan gyógyítja az oszteo-chondrózist és az artrózist, mivel lassítja a porcszövet degenerációs folyamatát, és stimulálja benne az anyagcserét,lehetővé téve az ízületi porc helyrejöttét. Pozitív hatás észlelhető az első alkalmazás után, míg rendszeres használata esetén jelentősen lehet fékezni az ízületek és a gerincoszlop megbetegedésének progresszióját.
A Hondrocream csak aktív összetevőkből áll!
A Hondrocream krém a hát és az ízületek számára
 • SZÉLES
  HATÁSSPEKTRUM
  gyógyítja a gerincoszlop és az ízületek traumatikus és korral járó betegségeit
 • NINCS
  MELLÉKHATÁSA
  teljes mértékben biztonságos alkalmi vagy rendszeres használat esetén
 • 100%-IG TERMÉSZETES
  ÖSSZETÉTEL
  csak gyógynövények aktív összetevői
 • MAGAS SZINTŰ HATÁSOSSÁG
  állapotjavulás és fájdalomcsökkenés az első alkalmazás után
 • SZAKÉRTŐK ÁLTAL ELLENŐRZÖTT
  tanúsított termék, és megfelel a minőségi szabványoknak
Vásárlói vélemények
 • A Hondrocream krém nagyon segített nekem az edzés utáni térdízület-sérüléskor. A térdem bedagadt, nagyon fájt, gyakorlatilag nem tudtam megmozdítani a lábam. De a Hondrocream segítségével már 4 nap múlva visszatértem a munkába. Járni pedig már az első napon tudtam.
  Jázmin, 31 éves, egy fitnesz klub hálózat csoportos programjainak trénere.
 • Korábban nagyon fájt a hátam, oszteo-chondrózis volt nekem, ami az én koromban nem ritka. A feleségem a Hondrocream krémet az interneten találta. Számomra ez igazi megmentő volt, korábban néha reggeltől még kiegyenesedni sem tudtam, most viszont minden rendben van. És ami a legfontosabb,eltűnt a hátfájás.
  Ádám,58 éves,nyugdíjas
 • Valahogy meghúztam a szalagokat a lábamban, es az orvosok azt mondták, hogy sokáig fognak gyógyulni. De sikerült megvennem a Hondrocream krémet, és egy hét múlva már rendbejöttek a szalagok, a fájdalom eltűnt, normálisan járok, és visszatértem a munkába. Most már az egész család használja ezt a krémet, akinek fáj a háta vagy az ízületei, annak nagyon segít.
  Viktória, 35 éves,
  eladó
A Hondrocream krémet szakértők ajánlják
A Hondrocream krém kitűnő szer az artrózis és az oszteo-chondrózis ellen. Minden olyan páciensnek ajánlom, aki gerincfájással vagy ízületi fájdalmakkal fordul hozzám. A Hondrocream a legrövidebb időn belül megszünteti a fájdalomérzetet és a vizenyőt, helyreállítja az ízületet és a szalagokat, lehetővé teszi az aktív életmódhoz való visszatérést. A krém hatásos a korral járó változások esetén is – én magam is használom az oszteo-chondrózis ellen, nagyon tetszik a gyors hatás, es mi több az eredmény sokáig megmarad, és rendszeres használat esetén teljesen el lehet feledkezni a hátproblémákról.
Beketov, N.A. sportorvos, az orvostudományok kandidátusa
A Hondrocream alkalmazási módja
Kiszállítás és fizetés
A Hondrocream hát-és ízületi fájdalmak elleni krémet a rendelés után két-három nappal kapja meg .A többi régióba akiszállításra 4-7 napon belül kerül sor. A rendelésért az átvételkor kell fizetni!
Óvakodjanak az utánzatoktól!
Magyarorszag Köztársaság területén a valódi Hondrocream krém forgalmazása egyedi azonosító kóddal ellátott eredeti csomagolásban történik!
Hogy lehet megrendelni Hondrocream hát és ízületi fájdalmak ellen krémet
Árengedmény:
50%
Ft Ft
15
A LEGUTÓBBI ÓRÁBAN
RENDELT CSOMAGOK SZÁMA